GAUDÍ I EL MODERNISME A CATALUNYA / Propòsit

     Inici   Modernisme   Passeig   Museu Virtual   Arquitectura   Escultura   Pintura   Arts Decoratives   Literatura   Música  

     Àrea especialCatedrals del vi   Edificis desapareguts   Modernisme funerari   Projectes no realitzats   Modernisme català fora de Catalunya  
     Bibliografia   Novetats   Propòsit   Contacti'ns   Dades d'audiència

PROPÒSIT

[English] [Français] [Castellano]

EL PROPÒSIT D'AQUEST PORTAL ÉS:

- Oferir progressivament una amplia visió general del Modernisme a Catalunya.
       Aquesta amplia visió inclourà: 
           Una pàgina específica / comú per a cada edifici o obra d'art Modernista mostrada.
           Una pàgina específica / comú per a cada artista / arquitecte mencionat.
           Links a webs que tracten el mateix tema a nivell general i específic per a artistes / obres quan sigui possible.
           Informació bibliogràfica sobre publicacions de tot tipus amb caràcter general i particular sobre artistes i obres, quan sigui 
            possible.

L'accés a cada pàgina es farà des de la homepage a cada tipus d'art / artista clickant a sobre els links corresponents. Es tindrà accés a cada treball específic des de la pàgina del seu autor o des de la pàgina Passeig fent click directament sobre la població en el mapa general de Catalunya (o des de la llista de poblacions a l'esquerra del mapa) i des d'aquest a l' obra interessada si hi ha més d'una obra en la població seleccionada.

- En el cas del edificis, inicialment només s'oferiran imatges dels seus exteriors. Però progressivament en un futur proper també s'oferiran, quan sigui possible, imatges dels interiors, dissenys, plànols, vídeos, visites virtuals i / o altre informació disponible.

- La celebració de l'any Gaudí (2002) ha reportat al portal un important increment de les pagines dedicades al geni. Durant l'any 2003 s'intentarà completar la informació sobre la seva obra, de la que ja falten poques referències. A més es desenvoluparan les noves àrees de Literatura i Música a més de l'Àrea especial del Modernisme a Catalunya . També seguirà ampliant-se el nombre de pagines sobre Arquitectura, Pintura, Escultura i Arts Decoratives.

- Malgrat un començament que mostra essencialment els treballs dels tres arquitectes Modernistes mes famosos (Gaudí, Domènech i Montaner i Puig i Cadafalch), es presentaran també obres d'arquitectes i artistes menys coneguts que sovint han realitzat la seva producció fora de la ciutat de Barcelona en d'altres poblacions i que malgrat ser menys coneguts, no son menys interessants. 

RESPONSABILITATS

- Qualsevol informació sobre horaris, treballs, celebracions, activitats, events, continguts, etc. no representen cap compromís per a nosaltres en cap aspecte i únicament son una informació a confirmar pel lector.
- Malgrat el fet que la practica totalitat de la informació continguda en aquest Portal sigui de desenvolupament propi, estarem molt agraïts de ser informats en cas d'utilització de continguts protegits. 

 

PUJAR

ANTERIOR

POSTERIOR

INICI